Flyff Chinese Arrow Through Double Hearts
CompleteMyspace.com Codes

Saturday, 14 July 2012

biskut badam coklat cip @ serpihan coklat.

bahan-bahan :
1oo gm tepung gandum
2o gm serbuk koko
1oo gm mentega
35 gm gula perang
1/2 camt esin vanila
3o gm badam cencang
5o gm serpiham cokolat
satu sudu gula biasa... (kalau mahukn manis)


cara-cara :

1. griskan dulang pembakar...
2. panaskan ketuhar pada suhu 175
3. putar mentega & gula sehingga kembang
4. masuk kan serbuk koko.
5. kaup & balik kan tepung ke dlm adunan secara selang seli dengan kacang badam & serpihan coklat.


6. bulatkn adunan dengan camca teh dan susunkan di atas dulang pembakar... 
... atau...
bulatkan adunan dengan camca teh dan masuk kan ke dlm mangkuk kertas..


7. bakar selama 15 minit pada suhu 140 darjah celcius..
8. sejuk kan biskut di atas redai kek... hidang kn... ^_^

No comments:

Post a Comment


Click here for Myspace Layouts